Gentechvrij, bestrijdingsmiddel veroorzaakt eczeem. ***** LET OP, Deze site wordt volledig vernieuwd zie www.gentechvrij.nl/ *****

 

Mijn andere website:

Contact:

email: info@gentechvrij.nl


 

 

Alles over glyfosaat.

26-07-2013 Alles over onze petitie tegen het gebruik van glyfosaat in de gemeente Lelystad. Papieren handtekeningenlijst op aanvraag.

Dit eczeem kwam op nadat deze vrouw in aanraking kwam met een bestrijdingsmiddel, dat ook op gentech gewassen wordt gespoten en gevoerd wordt aan het vee dat in Europa gehouden wordt. In de USA zit het in talrijke voedingsmiddelen, zoals softdrinks. Deze vrouw kwam twee keer in een park in aanraking met dit middel. De eerste keer werd ze gesensibiliseerd, de tweede keer kreeg ze eczeem, wat resulteerde in een open been dat nooit meer over ging. De delen die niet bedekt zijn met eczeem, waren bedekt door kleding en schoeisel. Daarna kreeg zij ernog verschillende klachten bij.

This woman got severe skin allergy after she for de 2nd time came in contact with het same herbicide that is used on GM-crops. Cattle in EU is fed with those GM -crops. And in the USA people eat it in various meals.

Commentaar uit Pleitnota (beroep inzake toelating bestrijdingsmiddel) van het slachtoffer van bespuiting en aanraking via drift (een jaar later) van herbiciden die werden verspoten, terwijl zij in het park aanwezig was. (geschreven op 07-04-2002)

Drift is de nevel die lang kan blijven hangen na een bespuiting.

WAT MOET IK DOEN?

Wat moet je doen als je per ongeluk bespoten bent met herbiciden of als je de drift ingeademd hebt.

Ga zo snel mogelijk onder de douche, Het middel heeft een ingredient dat zorgt voor verdere verspreiding over het blad van het gewas, dus het verspreidt zich ook over je lichaam.

Bedek voortaan je huid met lange broek en lange mouwen als je in de buurt van percelen komt waar gespoten kan worden. (Park, landerijen, bollenvelden!). De tweede keer kun je eczeem krijgen en tal van andere klachten!!

Licht anderen in.

disclaimer