De Postcode Loterij vindt het niet erg dat er glyfosaat in Ben en Jerry zit.

Postcode Loterij Ben en Jerry glyfosaat
De Postcode Loterij vindt het niet erg dat er een beetje glyfosaat in Ben en Jerry zit, een cadeautje van hen. “Glyfosaat is een veel voorkomend bestrijdingsmiddel in de landbouw dat in heel veel van ons eten zit”.

Ja maar als het zo veel in ons eten zit, stapelt het zich lekker op. Glyfosaat hoort gewoon niet in ons eten. Bovendien schrijft Monsanto zelf in hun boek “Glyphosate” dat de geheime ingredi├źnten in Roundup giftiger zijn dan glyfosaat zelf. En het commentaar van Ben en Jerry is volgens ons bestemd voor de USA markt niet voor Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.