Saudische prinses Basmah Bint Saud over geo-engineering, lucht en wolken verandering met als bonus sneeuw in woestijn (ترجمة اللغة العربية)

From Patrick Roddie

Gepubliceerd op 9 dec. 2015

http://StopSprayingUs.com/support – A Saudi Princess described the ongoing geoengineering program as a weapon of mass destruction, a method of slow poisoning which threatens all life on earth. HRH Princess Basmah Bint Saud, daughter of King Saud, said Saudi skies had completely changed in the past four years, and now looked like those ..MORE

In Saudi-Arabië is men in ieder geval niet gek. Op bijgaand filmpje vertelt prinses Basmah Bint Saud over de illegale geo-engineering-praktijken boven haar land en de gevaren ervan.

Recent (27 mei 2019, 15:43) : Eind maart was er wederom sneeuw in Saoedie-Arabië. Om precies te zijn; deze sneeuw lag in de woestijn ten noorden van de stad Riyadh. Bizar genoeg heerst er op die plek een warm woestijnklimaat en is het eind maart doorgaans zo rond de 29 graden Celsius. Meteorologisch gezien klopt dat dus niet….Bron JDreport.com .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.