Niemand staat ‘s-morgens op met de wens gentech voedsel te gaan kopen.

Andrew Kimbrell  (Director  Center for Food Safety en auteur:

Niemand staat ‘s-morgens op met de wens gentech voedsel te gaan kopen. Niemand, geen enkel mens die op aarde woont en zegt: “Jongens, ik kan niet wachten om naar de supermarkt te gaan en gentech voedsel te kopen”. Nu, waarom is dat? Dat is omdat na 30 jaar, en honderden biljoenen dollars van publiek- en private investering men niet in staat is geweest met één ding in dit voedsel dat de consument eigenlijk helpt. Geen betere smaak, geen lagere prijs, niet meer gezonde voedingstoffen, niets, zip, nul, niks.

Van: Genetic Roulette: The Gamble of our Lives, video van Jeffrey Smith.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.