In de USA: Moeders zorgen er voor dat zieke kinderen weer beter worden door gentechvrij voedsel aan te bieden in de USA

GMO voedsel en glyfosaat is overal en veroorzaakt overal problemen.

A Story of Courage, Creativity, and Contribution. Across America, citizens are rising up, taking action and protecting their families from GMOs and toxins. Meet just some of the amazing people Zen Honeycutt and family met when traveling across our nation on the National Toxin Free Tour. See the global impact of the actions of individuals in partnership with their community. To find out more, support or get involved go to www.momsacrossamerica.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.