Concern about genetic engineering, quote of Caius Rommens

“My concern about genetic engineering is that the absence of unintentional effects can never be guaranteed. It may take dozens of years before these effects reveal themselves, and we should be extremely cautious applying the technology.” Caius Rommens

Buy his book here

“Mijn bezorgdheid over genetische manipulatie is dat het ontbreken van niet bedoelde effecten nooit kan worden gegarandeerd. Het kan vele jaren duren voor deze effecten zich voordoen en we zouden extreem voorzichtig moeten zijn om deze techniek toe te passen”Caius Rommens

Koop zijn boek hier

Pandora´s potatoes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.