Planetary electromagnetic pollution: it is time to assess its impact

Fragment reactie op internetconsultatie: “Wat dit bv met de vogeltrek zal doen die het elektromagnetische veld van de aarde nodig hebben voor hun oriëntatie is onduidelijk. …….knip….. Voor nader onderzoek verwijs ik u naar een overzichtsartikel in de Lancet van 2018 met 2266 studies over de (schadelijke) effecten van EMV. MEER, zie ook: De biologische effecten van zwakke elektromagnetische velden, Problemen en oplossingen. Dr. Andrew Goldsworthy, maart 2012 vertaald door Peter van der Vleuten, augustus 2013.

Zie ook onze site over 5G.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.