Nikola Tesla zei het al..

Alfa golven in het menselijke brein zitten tussen de 6 en 8 hertz. De golffrequentie van de menselijke (hersen)holte resoneert tussen 6 en 8 hertz. Alle biologische systemen opereren in dezelfde draagwijdtefrequentie. De menselijke alfa hersengolven functioneren in deze draagwijdte en de elektrische resonantie van de aarde is tussen 6 en 8 hertz. Dus ons gehele biologische systeem- de hersenen en de aarde zelf- werken via dezelfde frequenties. Indien we dat resonerende systeem elektronisch kunnen controleren, dan kunnen de gehele mentale systeem van de mensheid controleren.

Nikola Tesla (1857-1943) American inventor. Photograph, 1915. — Image by © Bettmann/CORBIS Wikimedia.

Zie ook onze site over 5G.

3 antwoorden op “Nikola Tesla zei het al..”

 1. Sinds wanneer is het Verdrag van Neurenberg opgeheven: 5G hoort toch eerst getest worden op gezondheidsschade volgens dat verdrag? Hoe kan Tom Wheeler zeggen sla testen van 5G over: we rollen het gewoon uit. Over schadelijke effecten is niets bekend: logisch want er is geen cent uitgegeven aan tests! en dat is of oerdom of erg crimineel qua opzet! Zoek maar op wat de ex-directeur van microsoft Canada Frank Clegg op youtube erover zegt: ” 5G wireless is NOT SAFE by former president of microsoft Canada Frank Clegg”en :
  “Barrie Trower&Mark Steele on 5G”en:
  “The Truth about 5G Dr Graham Downing”
  Ook interessant:
  “You are being scammed kids and this is how(and why)- David Icke Dot-Connector Videocast”
  Wordt ons voortbestaan bedreigd? B

 2. Wij resoneren met de aarde, onze moeder aarde die ons voorziet van eten ,drinken, zuurstof en al wat nodig is om te leven,…. als wij ons ten dienste van moeder aarde opstellen in liefdevolle communicatie zijn,… ons afstemmen op haar zoals de mensen vroeger meer deden is er een intuitief contact telkens weer ,…. moeder natuur communiceert met ons wat voor weer et wordt en wat we nodig hebben en wat ze ons wil geven,… als je het nog niet kan zien, voelen of begrijpen is het filmpje “Wat is schumann Resonantie “ op youtube een hele heldere uitleg mbt frequentie, resonantie en ja de trieste opmars van de industrie die $ boven gezondheid ziet,…. atlantis ging ten onder aan machtspellen,…negatieve destructieve krachten hier op aarde zijn hier op aarde in de vorm van oa Big Pharma en Big telecom mits zij NIET totaal in dienste staan van de gezondheid van de mens zal wederom de macht en € geld wellusten onze destructie worden…. wat NU gebeurt mensen, wordt wakker Neem stelling en leef voor de toekomst een wereld waarin liefdevolle verbinding en empathy en samen dragen met de voeten in de aarde en zorg voor het vrouwelijke onze moeder voorop staat,…..
  Wat kan jij doen vandaag ?
  ‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.