Nikola Tesla zei het al..

Alfa golven in het menselijke brein zitten tussen de 6 en 8 hertz. De golffrequentie van de menselijke (hersen)holte resoneert tussen 6 en 8 hertz. Alle biologische systemen opereren in dezelfde draagwijdtefrequentie. De menselijke alfa hersengolven functioneren in deze draagwijdte en de elektrische resonantie van de aarde is tussen 6 en 8 hertz. Dus ons gehele biologische systeem- de hersenen en de aarde zelf- werken via dezelfde frequenties. Indien we dat resonerende systeem elektronisch kunnen controleren, dan kunnen de gehele mentale systeem van de mensheid controleren.

Nikola Tesla (1857-1943) American inventor. Photograph, 1915. — Image by © Bettmann/CORBIS Wikimedia.

Zie ook onze site over 5G.

2 antwoorden op “Nikola Tesla zei het al..”

 1. Sinds wanneer is het Verdrag van Neurenberg opgeheven: 5G hoort toch eerst getest worden op gezondheidsschade volgens dat verdrag? Hoe kan Tom Wheeler zeggen sla testen van 5G over: we rollen het gewoon uit. Over schadelijke effecten is niets bekend: logisch want er is geen cent uitgegeven aan tests! en dat is of oerdom of erg crimineel qua opzet! Zoek maar op wat de ex-directeur van microsoft Canada Frank Clegg op youtube erover zegt: ” 5G wireless is NOT SAFE by former president of microsoft Canada Frank Clegg”en :
  “Barrie Trower&Mark Steele on 5G”en:
  “The Truth about 5G Dr Graham Downing”
  Ook interessant:
  “You are being scammed kids and this is how(and why)- David Icke Dot-Connector Videocast”
  Wordt ons voortbestaan bedreigd? B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.