3 antwoorden op “Bericht aan alle gemeenten: Stop alle 5G activiteiten nu het democratisch proces stagneert!”

  1. Sinds kort heeft KPN de WiFi routers zonder mijn medeweten de 5G aangezet, daar kwam ik achter doordat ik constante hoge pieptonen hoor, hoofdpijn, keelpijn vreemd in mijn hoofd,slecht tot niet slapen, moeheid, geheugenproblemen enz enz. Na het weer terugzetten van mijn router naar 2,5 ghz verdwenen de problemen grotendeels, tot er van de week twee figuren bezig waren met de lantaarnpalen in het centrum van Kampen een staat nog geen meter van mijn huiskamer en nu heb ik dezelfde problemen weer terug, vooral de constante pieptoon aan een stuk door is hoogst irritant.
    Is er iemand die weet wat ik hier tegen kan doen, ik word nu geterroriseerd in mijn eigen huis en kan geen kant op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.