False promises/valse beloften van AGRA

False promises: The Alliance for a Green Revolution in Africa: Timothy Wise writes: “According to a new report from a broad-based civil society alliance, based partly on my new background paper, AGRA is failing on its own terms.”
https://gmwatch.org/en/news/latest-news/19469-false-promises-the-alliance-for-a-green-revolution-in-africa

Valse beloften: The Alliance for a Green Revolution in Africa: Timothy Wise schrijft: “Volgens een nieuw rapport van een breed gebaseerde burgeralliantie, gedeeltelijk gebaseerd op mijn nieuwe achtergrondpaper, faalt AGRA op zijn eigen gronden”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.