USA EPA: Een aantal Bt gewassen worden uit gefaseerd vanwege resistentie van insecten.

EPA is proposing phasing out all Bt corn and cotton varieties that do not contain the Bt toxin Vip3A, within the next three-to-five years, to slow above-ground insect resistance. Farmers have until Nov. 9 to comment. (DTN photo by Jim Patrico) Source Progressive Farmer.

Nederlands:

De Amerikaanse EPA stelt voor alle Bt mais – en – katoen variëteiten die geen Bt Vip3A bevatten uit te faseren binnen de volgende 3 tot 5 jaar, om de resistentie te vertragen van insecten die boven de grond leven. Boeren kunnen tot 9 november commentaar leveren. BRON.

GMWatch: Er is nog maar een variëteit over zonder gedocumenteerde insectenresistentie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.