Mijn nieuwste Engelse nonfiction boek over een gevecht tegen gentech velden is van de drukker gekomen/ Today my latest nonfiction book in English about a battle against GM trial fields has been deliverd.

Volgende week woensdag zouden ze klaar zijn, maar is vandaag geworden. We keken de tekst nog een keer extra na. De eerste tien zijn al gereserveerd en net de deur uit. Het duurt een week als je ook een boekje wilt bestellen. e-mail me bij interesse dan kan ik nieuwe boekjes laten drukken.

It will cost € 13,50 ex shippingcosts. In The Netherlands are those costs €5,00.

The first 10 books have already been sent. Within a week new ones will be ready when you order one in time. You can make a reservation here.

ISBN/EAN 9789083135908

The text on the back cover of the book.

Het verhaal op de achterflap:

About the editor.

Miep Bos, artist, writer, and webmaster, met Lily when Miep was writing her first appeal against a GM field trial in the Province of Flevoland. More than 100 should follow also against the placing on the EU market of GM food and feed.

Mrs. L. Eijsten and Mr. J. van der Meulen, did see to it, that a lot of  GM field trials in the Netherlands were prohibited in the 20th and 21st century.

Lily and Miep became friends and she met Han. She was allowed to investigate their files. Lily and Han and their enormous work and inspiration will always be remembered for their successful efforts to stop GM in The Netherlands. Lelystad, November 20th, 2020.

Translation: various translators

Photo Lily Eijsten: Miep Bos

Photo cover: Paul Vaessen

www.gentechvrij.nl

“Recombinant DNA technology [genetic engineering] faces our society with problems unprecedented not only in the history of science, but of life on the Earth. It places in human hands the capacity to redesign living organisms, the products of some three billion years of evolution.”

Prof. Dr. George Wald

* Nobel Laureate in Medicine

(or Physiology) 1967
* Higgins Professor of Biology,

Harvard University.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.