Immuniteit zal verdwijnen..

Voormalige naaste topmedewerker van de Bill en Melinda Gates Foundation, topvaccinoloog van GAVI en andere grote vaccininstituten in onder meer Duitsland en Nederland, Geert vanden Bossche spreekt zich uit.

BELANGRIJK ! Ex-GAVI Vaccinoloog Geert Vanden Bossche waarschuwt: “ik ben meer dan bezorgd over de desastreuze impact op het menselijke ‘ras’.” | Artsen Voor Vrijheid

Quote:

Ik ben uiterst bezorgd over de rampzalige gevolgen die dit zou hebben voor ons menselijk “ras”. Niet alleen zouden mensen hun door vaccinatie verkregen bescherming verliezen, maar ook hun kostbare, variant-aspecifieke (!), aangeboren immuniteit zal verdwijnen

https://www.geertvandenbossche.org/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.