Rechtzaak tegen US-media vanwege vrijheid van meningsuiting


Eerder deze week hebben Robert F. Kennedy, Jr. en Children’s Health Defense (CHD) een baanbrekende antitrustzaak aangespannen, de eerste in zijn soort, in een poging de vrijheid van meningsuiting te beschermen en een einde te maken aan de opzettelijke, gezamenlijke inspanningen van de “officiële” media, samenspannend met Big Tech, Big Pharma en de overheid, om kritieke informatie achter te houden. MEER (Engels).

English

Earlier this week, Robert F. Kennedy, Jr. and Children’s Health Defense (CHD) filed a first-of-its-kind, landmark antitrust lawsuit in an effort to protect freedom of speech and stop the deliberate, concerted efforts made by the legacy media, colluding with Big Tech, Big Pharma and the government, to suppress critical information. MORE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.