Houd ons voedsel gentech vrij! Kom in actie!

De Gentechvrije Burgers ondersteunen deze actie van de Biowinkelvereniging van harte!

Van de Biowinkelvereniging; “De Europese Commissie bereidt een herziening van de regels voor nieuwe veredelingstechnieken voor. Wat er mogelijk toe leidt dat de gentechniek CRISPR-Cas ook in de biologische landbouw onopgemerkt zijn intrede kan doen. En dat kan een bedreiging zijn voor de keuzevrijheid van jouw dagelijkse boodschappen. De biologische sector, maar ook consumenten zijn tot nu toe niet tot slecht geïnformeerd en de beleidsmakers eenzijdig. Ondertussen zijn wij wakker geschud en gaan we er alles aan doen om jou te informeren en actie te ondernemen!”

Wil je actie ondernemen? Dit is wat jij kan doen!

Biogroenten en – fruit. © Miep Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.