Overhandiging ansichtkaart doch nog geen handtekeningen.

Foto Biowinkelvereniging

Woensdag 27-6-23 “De campagne ‘Houd ons voedsel gentech vrij!’ wordt breed gedragen…letterlijk! Op de foto het dagelijks bestuur van Bionext met Minister Adema. Van links naar rechts: Pipie Smits van Oyen (voorzitter Biohuis), Jan Groen (voorzitter BioNederland), Roosmarijn Saat (voorzitter Biowinkelvereniging), Michael Wilde (directeur Bionext) en Minister Adema. Na een bestuurlijk overleg over sector brede onderwerpen was er ook gelegenheid voor de overhandiging van de hele grote ansichtkaart.Bron

NOS meldt nu in een verbeterd persbericht: “Morgen gaat de Biowinkelvereniging met minister Adema van Voedselveiligheid een kop koffie drinken en vanaf vandaag staat er een petitie online tegen de versoepeling van de gmo-regels.

Conclusie; de petitie is pas begonnen en kan nog gewoon getekend worden!

Einddatum: 30-09-2023.

2 antwoorden op “Overhandiging ansichtkaart doch nog geen handtekeningen.”

  1. De volksgezondheid moet de prioriteit hebben bij alles wat de regering doet. In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat verschillend gedacht wordt over hoe daar een invulling aan te geven… Het is mijn intieme overtuiging dat gentech geen voedsel produceert zoals de Schepper het bedoeld heeft en het voorwendsel dat je daar de voedselschaarste mee oplost is een drogreden. Bedoeld om de zakken mee te vullen, niet de magen. Je creëert er verzwakte mensen mee, die niet mee kunnen in de maatschappij. Het doel van het leven is geluk voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.