Antwoord Minister Cramer op mijn open brief 03-07-2007

Gisteren ontving ik antwoord op o.a. mijn open brief aan minister Cramer.

 


Ja zeker, ik ben al tien jaar bezig met bezwaarschriften, richting VROM. In 1997 schreef ik mijn eerste bezwaarschrift en haalde bijna 100 handtekeningen op, dat kwam toen nog in de krant. Zie afbeeldingen uit 1997, onder de brief van VROM..
Het ging over BGGO 96/22

Antwoord minister Cramer op open brief (2)
Antwoord minister Cramer op open brief (2)

Diervoeders moeten ge-etiketteerd, ja, ja daar hebben we wat aan, dan verschijnt er op een stuk kaas gewoon de mededeling, vervaardigd d.m.v. gentech, maar niet heus. Vlees en producten van dieren die gentech voer kregen, hoeven niet ge-etiketteerd te worden!

Ja, die keuzevrijheid! Als alles is besmet met gentech, heb je gewoon geen keus meer, zo simpel is dat!

Antwoord minister Cramer op open brief (3)
Antwoord minister Cramer op open brief (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.