Overzicht Genetisch Gemanipuleerde Producten bijgewerkt

Er is vaak onduidelijkheid bij de consument welke producten nu wel of niet genetisch gemanipuleerd zijn.
We hebben onze informatie daarover bijgewerkt.  Zie:  Gentechvrije Producten

Wil je geen genetisch gemanipuleerd voedsel in een restaurant eten vraag dan of ze soms genetisch gemanipuleerde soja olie gebruiken, zo ja, dan zijn ze vaak bereid om voor jou zonnebloemolie (ook niet echt gezond maar beter dan genetisch gemanipuleerde olie) te gebruiken. Het is ook mogelijk dat sommige sausen en mayonaise gentech sojaolie bevatten. Het hoeft in Nederland niet op de menukaart te staan, in Engeland en Duitsland is het wel verplicht. Vraag er naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.