Laatste nieuws over “condensstrepen” van vliegtuigen

Een aanvulling op onze pagina over die vreemde strepen in de lucht die mogelijk verband houden met gentech gewassen.

Het Volkskrantartikel van 3 december 2018 schrijft over de uitstoot van vliegtuigen en zet onder een foto:  Condensstrepen, deels verwaaid in de lucht bij Almere Hout. Het is al heel wat dat ze schrijft dat het condensstrepen zijn die verwaaien.

Verder begint het artikel van Peter van Ammelrooymet: Ook op de klimaattop in Katowice zullen geen dwingende afspraken worden gemaakt om de CO2-uitstoot van de luchtvaart te beperken. Hoe kan het dat deze grote vervuiler bij alle internationale klimaatakkoorden altijd buiten schot blijft?

.

Tweet Volkskrant en antwoord van Miep Bos condensstrepen
Tweet Volkskrant en antwoord van Miep Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.