Bijzonder belangrijke video te zien op een van onze sites

Deze (verkorte, volledige video hier) video uit Arizona van zeer bezorgde burgers daar moet iedereen zien. Zij vonden zaken in hun bloed die daar niet horen nl o.a. barium en aluminium. Ook het regenwater is besmet en bomen gaan dood. Bijeenkomst met politieke vertegenwoordigster Senator Kelli Ward. Deze video is al van 2014 en het vervuilen van het luchtruim over de hele wereld gaat maar door, ook bij ons! Monsanto ontwierp al gewassen die bestand zijn tegen aluminium.

Vandaag gefotografeerd in Lelystad. Foto: Miep Bos

Eén antwoord op “Bijzonder belangrijke video te zien op een van onze sites”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.