Robert Kennedy jr. daagt deze zomer vaccinfabrikant van gentech vaccin voor rechter.

*recombinant-DNA-techniek = gentech. De vaccins tegen HPV zijn hiermee gefabriceerd. Gardasil 9 (vooral in gebruik in de USA en andere landen. Maar volgende maand (juni 2019) zal de Gezondheidsraad (Nederland) een geactualiseerd advies uitbrengen over HPV-vaccinatie voor meisjes EN jongens. De verwachting is, dat er dan ongetwijfeld gekozen zal worden voor het Gardasil9 vaccin.) Fragment: “Gardasil 9 beschermt niet tegen elk type van het humaan papillomavirus. Daarom dient men geschikte voorzorgen tegen seksueel overdraagbare aandoeningen te blijven nemen(Bijsluiter Gardasil). 
Geldt ook voor Cervarix. (vooral gebruikt in Nederland) Cervarix bijsluiter RIVM. Zie de  video met Robert Kennedy Jr.

Robert F.Kennedy jr.een dappere man, spreekt over Gardasil waar al veel meisjes o.a. in de USA aan zijn overleden of invalide zijn geworden, ook enkele jongens zijn al slachtoffer. Robert F. Kennedy jr: “Veel wat ik nu ga vertelen, zou laster kunnen zijn als het niet waar was. En als het niet waar was, zou Merck mij moeten aanklagen. Maar dat zullen ze niet doen, want waarheid is de beste verdediging’.

De video staat vol met verbluffende feiten over het HPV-vaccin Gardasil en de klinische onderzoeken die hebben geleid tot de release ervan bij een nietsvermoedend publiek. Over belangenverstrengeling binnen de industrie en beleidsmakers, onderbouwd met bewijzen. Nuttig hulpmiddel ook voor kinderartsen die zich ervan bewust zullen moeten zijn hoe dit omstreden vaccin door de FDA werd goedgekeurd en vervolgens door de CDC aanbevolen.

Een transcriptie vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.