Bezwaar tegen gentech anjer Moonaqua terzijde gelegd door het ministerie van I&W.

Anjer omg gmo Miep Bos 2015
Anjer omg gmo Miep Bos

Op 15 mei 2019 kregen wij een brief met de beslissing op bezwaar van het ministerie dat de bezwaren van St. Ekopark ongegrond zijn. De Gentechvrije Burgers, die al sinds 1997 bezwaarschriften schrijven werden wederom niet belanghebbend verklaard. Ook twee bezorgde burgers die deelnamen aan de hoorzitting van 21 maart jl. waren dat niet. De beslissing kwam later dan de daarvoor wettelijke aangegeven tijd (= 6 weken). De Stichting beraadt zich over verdere stappen richting rechtbank. Alle informatie klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.