GMO Myths and Truths (2nd edition)

De tweede Engelse uitgave “GMO Myths and Truths ” (GGO´s mythen en waarheden) is al enige tijd uit. Maar nog steeds een belangrijk document. Geschreven door Dr. John Fagan, Dr. Michael Antoniou en Claire Robinson, onderzoeker. Download het report via deze link.

From: https://gmofreeusa.org/ “10 Reasons” is based on the extensive evidence collected in “GMO Myths and Truths”. THE TIME FOR GMO TRUTHS IS NOW.

Genetically modified crops and foods are neither safe nor necessary to feed the world, a new report by genetic engineers shows.

The second edition of GMO Myths and Truths, co-authored by genetic engineers Dr John Fagan and Dr Michael Antoniou and researcher Claire Robinson, was released on 19 May 2014 as a free online download by the sustainability and science policy platform Earth Open Source.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.