Nota Mobiele Communicatie 2019 van het ministerie. Niets over gezondheid!

We lezen:

“Consultatie: reacties en verwerking
Tussen 27 januari en 10 maart 2017 is een concept van de Nota Mobiele Communicatie openbaar geconsulteerd via www.internetconsultatie.nl. Daarop zijn reacties van in totaal 18 verschillende partijen ontvangen, uiteenlopend van marktpartijen, brancheorganisaties, overheidsorganisaties, en een enkele burger.”
Bron.

Onze reactie via Twitter:

Tweet

Blog Hugo Schoonenveld.

Internetconsultatie, de 123 (openbare) reacties zijn hier na te lezen. Er zijn zeker 100 (openbare) reacties van bezorgde burgers voornamelijk over de gezondheid van mens, dier, bomen en insecten en van het milieu ontvangen.

Zie verder meer info over 5G hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.