2 antwoorden op “Gezondheidsklachten door de uitrol van 5G in Maastricht”

  1. Het kan zeer informatief zijn maar ik heb geen zin om 2 uur daar naar te luisteren. Waarom geen handzame samenvatting

  2. Je eigen keus. Vanaf 5 min tot 33 minuten worden o.a. de gezondheidsklachten getoond die mensen in Maastricht op dit ogenblik van 5G krijgen. En dat is niet mis. Verder is er al zo veel info beschikbaar ik zou zeggen verdiep je er in of niet. Je kunt niet van anderen verwachten dat die het wel even voor je samen kunnen vatten. Veel info is te verkrijgen van reacties van mensen op de internetconsultatie en de nieuwe wet. Je kunt zelf nog een reactie geven tot 9 september 2019.
    Zie verder onze site over 5G:
    https://www.gentechvrij.nl/5g/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.