Oostenrijk is het eerste land in de EU dat glyfosaat in de ban zal doen vanaf 1-1-2020.

From GMWatch (Twitter) “EU Commission gives green light to Austria’s glyphosate ban! Austria will become the 1st country in the EU to phase out glyphosate on 1 January 2020″ @global2000 call for support for farmers to help them transition away from #glyphosate. Bron. (Duits).

Nederlandse vertaling:

Van GMWatch (Twitter) “De EU Commissie geeft het groene licht voor de ban van glyfosaat in Oostenrijk. Oostenrijk zal het eerste land zijn in de EU omdat het glyfosaat vanaf 1-1-2020 uit zal faseren. @global2000 vraagt om steun voor boeren om hen te helpen glyfosaat uit te faseren. Bron. (Duits).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.