France: we are ONE MILLION demanding an end to synthetic pesticides!!

https://www.facebook.com/appel.des.coquelicots/videos/536626156814348/

GMWatch·17h

It’s big, it’s historic: we are ONE MILLION demanding an end to synthetic pesticides!! France is the first country in the world to experience a peaceful revolt against these poisons. And it’s only just begun! Bravo to all and let’s keep going!

Quote Tweet

Nous voulons des Coquelicots @coquelicots (Twitter) Dec 30, 2019

C’est grand, c’est historique: nous sommes UN MILLION à exiger la fin des #pesticides de synthèse!! La France est le premier pays au monde à connaître une pacifique révolte contre ces poisons. Et ça ne fait que commencer! Bravo à tous et ne lâchons rien!

Nederlands

Website: “Nos voulons des coquelicots” : wij willen papavers! Naar de Nederlandse tekst van de petitie. Je kunt nog tekenen.

Van GMWatch via Twitter: Het is groots, het is historisch: met EEN MILJOEN verzoeken wij om een eind te maken aan het gebruik van synthetische pesticides. Frankrijk is het eerste land in de wereld om een vredelievende opstand te ervaren tegen deze giffen. En het is slechts pas begonnen! Bravo aan iedereen en laten we doorgaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.