Serious! New Oral Polio Vaccine to Bypass Key Clinical Trials Health officials are rushing a genetically engineered product into the field to counter uncontained outbreaks of vaccine-derived polio.

Dec 17, 2019 Robert Fortner, The Scientist.

Quote:” The new vaccine, called nOPV2, might conclusively end the outbreaks, caused by the live virus in the vaccine reverting to a virulent form. But expedited approval means skipping the real-world testing of large clinical trials.Instead, key questions about the vaccine’s effectiveness will be answered in the field.

Nederlands

IM-17-004 tekening M. Bos
IM-17-004 tekening M. Bos

Nauwelijks beproefd gentech poliovaccin wordt direct geprobeerd in het veld.

Ernstig! Het gaat om een nieuw vaccin en dat toe te dienen via de mond zonder voorgaande proeven omdat gezondheidsofficials met een gentech product in het veld haast willen maken om uitbraken van polio dat door ander een polio vaccin met een levend virus wordt veroorzaakt terug te kunnen dringen. Kinderen worden dus zo proefkonijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.