May 05, 2020 RFK, Jr. Joins EM Radiation Research Trust in Calling Upon UK Prime Minister to Halt 5G Deployment

By the Children’s Health Defense Team

Robert F. Kennedy, Jr. and Dafna Tachover, Director of 5G and Wireless Harms Project of Children’s Health Defense (CHD), signed onto the UK EM Radiation Research Trust  (RRT) letter calling on UK Prime Minister Boris Johnson and political leaders to protect the public from the proven harms of wireless radiation and 5G.

RRT Letter to the Guardian.

Nederlands:

Kinderen willen kunnen spelen en niet ziek zijn.

Door de Children’s Health Defense Team. (Team ter verdediging van de gezondheid van kinderen.)

Robert F. Kennedy, Jr. en Dafna Tachover, Directeur van 5G and Wireless Harms Project of Children’s Health Defense (CHD), sloten zich aan bij de UK EM Radiation Research Trust  (RRT) brief die een beroep doet op VK ministerpresident Boris Johnson en politieke leiders om het publiek te beschermen tegen de bewezen schade van draadloze straling en 5G.

Naar onze site over 5G.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.