De Ruiter zaad (Bayer, bekend van de GMO´s) een firma gevestigd in Nederland wil biologische zaden gaan verkopen

The launch will focus on certified organic production in three key crops for the greenhouse market: tomato, sweet pepper, and cucumber. These will be followed by tomato rootstock varieties in 2023. Varieties will be sold under both the Seminis and De Ruiter vegetable seed brand. Source

Het is geen goed idee omdat als zij deze biologische zadenmarkt in handen krijgen gaan ze sleutelen aan de voorwaarden die ten grondslag liggen aan biologische voeding. Kans dat de nieuwe gentechtechnieken dan ineens ook biologisch worden genoemd. Blijf kritisch, blijf wakker! Bayer blijf met je tengels van biologische zaden en gewassen af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.