Nederlandse arts spreekt zorgen uit over het huidige coronabeleid.

2.654 weergaven 9 mei 2020

Longarts: “Ik schrok van het bericht van gezondheidsminister Hugo de Jonge. Het is wachten op een vaccin tot we terug kunnen naar de ‘normale’ samenleving kunnen, totdat het vaccin er is geen grote evenementen of andere grote publieke bijeenkomsten. Dit bericht geeft mij een onderbuikgevoel, Het roept bij mij vragen op. Vragen die leiden tot meer vragen. Moeten we het normaal vinden dat er zoveel censuur wordt toegepast op sociale media rondom het corona onderwerp? En moeten we Bill Gates nomineren voor de Nobelprijs? of kijken we hier naar een ongekende belangenverstrengeling en is er noodzaak tot waakzaamheid? Ik heb de antwoorden niet, wel de vragen. Laten we vooral kritisch en open-minded blijven nadenken”. Bron.

Bron met meer uitleg.

‘Bill Gates is continuing the work of Monsanto’, Vandana Shiva tells FRANCE 24
1.223.599 weergaven
•23 okt. 2019

2 antwoorden op “Nederlandse arts spreekt zorgen uit over het huidige coronabeleid.”

  1. Dit geeft steun aan de kritische mensen die ook voelen dat er totaal andere belangen spelen.
    Het zal dan ook mogelijk niet lang duren of dr. K Prins wordt door de staat neergezette zg deskundigen zwart gemaakt op de publieke media en mogelijk ook worden bedreigt door de (hogere) machten.

  2. Dat hij ook twijfels heeft over 5g is niet opmerkelijk omdat hij in Davos werkt. In Zwitserland is het uitgerold maar na enorme protesten door burgers die er ziek van werden en door artsen is daar in Zwitserland nu een moratorium op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.