Foutieve test waar alles op wordt gebaseerd.

Still van de video.

Meer belangrijke video´s zie onder (ook over het vaccin). More important video´s scroll down, also in English.

Laatste nieuws/latest news:

1-12-22

Video

21-10-22: Belangrijk zie hier onder.

Twitter, 21-10-22

11-10-22: Rob Roos via Twitter: Je doet het voor een ander blijkt leugen. (zie video via Blckbx.tv)

3-9-22:


Deze geweldige Duitse/USA  advocaat die van diverse multinationals al zaken heeft gewonnen interviewde met zijn team honderden deskundigen en kwam tot de conclusie die je in deze korte video kunt horen. Er wordt aangegeven dat de video niet getoond kan worden, maar wacht even en  dan verschijnt die gewoon.
 
https://rumble.com/v1hw9vr-theres-a-bigger-agenda-these-people-are-literally-trying-to-kill-us.html?mref=6zof&mc=dgip3&ep=2
 
Quote; “We have to understand that we cannot trust our leaders because they’re not our leaders. They’re the ones who were infiltrated into the judiciary, into medicine, the economy, and politics. They’re their leaders. We can only trust ourselves.”

17-8-22: Idem see here.

3-8-22: Important interview Go to the website.

5-7-22: Schockbericht bestätigt: 2,5 Millionen Patienten mit Impf-Nebenwirkungen – Wochenblick.at

19-6-2022: Belangrijke video. (English). More.

19-3-22: De Pfizer Documenten – Dr. John Campbell is zijn vertrouwen in de autoriteiten kwijt . Door Vertaalteam | 18 mrt 2022 | COVID-19 vaccinFarmaceutische industrie

Grand Jury, The Court of Public Opinion – Dr. Reiner Fuellmich’s Opening Statements

The Vigilant Fox Published February 5, 2022 76,527 Views. Video

Still

Important

Sitzung 80: 3G am Arbeitsplatz und Impfpflicht in Österreich

Der Corona Ausschuss wurde von vier RechtsanwältInnen gegründet. Er führt eine Beweisaufnahme zur Corona-Krise und den Maßnahmen durch.

Erfahren Sie mehr über den Ausschuss: https://corona-ausschuss.de

November 26th, 2021, 32.828 weergaven

24-11-21: Abstract 10712: Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning

Steven R Gundry Originally published 8 Nov 2021 Circulation. 2021;144:A10712

Deze paper moet iedereen lezen. /A paper that everyone should read.

Het plan van de farma-industrie

62.215 weergaven 30 jan. 2022

Keuringsdienst van Waarheid

Dr. Matthias Rath werkte als arts en onderzoeker aan de universiteitskliniek van Hamburg en bij het Duitse hartcentrum in Berlijn. Zijn onderzoek richtte zich vooral op de oorzaken van hart- en vaatziekten. In oktober van 2011 gaf Dr. Rath een lezing in Berlijn, getiteld “Krebs, das ende einer Volkskrankheit” – “Kanker, het einde van een wijdverbreide ziekte”. Hoewel de titel doet vermoeden dat het over het genezen – dan wel voorkomen – van kanker gaat, blijft het daar niet bij. Na de pauze komt Rath met een heel aantal verrassende onthullingen over de farma-industrie en de rol van deze industrie in de geschiedenis én in het heden. Daarbij komt ook de Europese Unie aan bod. Wie de onthullingen van Dr. Mattihas Rath, van 11 jaar geleden, in de hedendaagse context plaats, zou wel eens tot verhelderende inzichten kunnen komen.

9-11-21 “Dit zijn de laatste officiële cijfers van de Britse RIVM/Sciensano: de gevaccineerden blijken COVID aan te trekken, en niet zo een beetje ook.” (Quote tweet).

Senator Johnson Vaccine Panel: Dr. Joel Wallskog ‘Transverse Myelitis Injury From Moderna’
From: KanekoaTheGreat Published November 5, 2021 3,942 Views

30-10-21: Artsen op de spoedeisende hulp luiden de noodklok.

 Gelezen 61.998

4-5-21 Het belangrijkste interview dat u OOIT zult zien!

“Dat zegt Amerikaanse televisie- en filmproducent en presentator van The Highwire Del Matthew Bigtree. Waarom? Want dit horen we vaker maar deze springt er inderdaad tussenuit. Het gaat om een gesprek dat Geert Vanden Bossche heeft gehad met Philip McMillan ruim een maand geleden. We hadden het nog niet gezien. En het ging over de coronavaccins. Dit interview heeft voor veel discussie gezorgd in de VS.” Quote website.

L. Bilbija, C. Sjaardema, B. de Lange, A. van Asten

Corona noodkreet van 4 SEH-artsen

Anne-Marie van AstenKlik hier om het profiel van Anne-Marie van Asten te bekijken

Anne-Marie van Asten

SEH arts KNMG bij Zaans Medisch Centrum, Arts voor Integrative Medicine & Leefstijlgeneeskunde

Gepubliceerd op 29 okt. 2021+ Volgen

Wij, 4 Spoedeisende Hulp Artsen (SEH-artsen), spreken ons, op persoonlijke titel, uit tegen het huidige Coronabeleid. Volgende week worden er naar alle waarschijnlijkheid nieuwe ondoelmatige maatregelen opgelegd door dit demissionaire kabinet, terwijl het grootste probleem niet wordt aangepakt, het zorgcapaciteitsprobleem. 

Al lang voor de coronacrisis zagen wij, als SEH-artsen, dit zorgprobleem toenemen. Dit kabinet heeft de afgelopen 20 maanden de ondercapaciteit niet willen oplossen, terwijl dit probleem er al jaren aan zat te komen. Er is niet adequaat ingegrepen toen, juist tijdens de coronacrisis, de ‘handen aan het bed’ verder afnamen. Sterker nog, de huidige coalitie wil de spoedzorg verder uitkleden. Juist wij, als SEH-artsen, hebben inzicht in werkdruk op de Spoedeisende Hulp en in de ziekenhuisbezetting, omdat wij patiënten opnemen voor bijna alle medisch specialismen. 

Waarom is er niet meer waardering gekomen voor het mooie beroep van verpleegkundige, door bijvoorbeeld hogere salariëring en betere secundaire arbeidsvoorwaarden? Waarom is er in de afgelopen 20 maanden niet voor gezorgd dat er veel meer verpleegkundigen werden opgeleid of als herintreder de weg terug zijn gaan vinden naar ‘het bed’? Waar was de wervingscampagne, waar was het budget? Het is logisch dat wanneer er meer handen aan het bed staan, de gemiddelde werkdruk daalt en verpleegkundigen duurzaam met plezier inzetbaar blijven.

Wij horen op de werkvloer verhalen van verpleegkundigen die het door de hoge werkdruk niet meer zien zitten en willen/gaan stoppen. We zien collega’s uitvallen door ziekte en overbelasting. Iedere dienst zien wij verpleegkundigen bevlogen & keihard werken, echter door het voortdurend opvangen van personeelstekorten raakt men overbelast en kunnen er onveilige werksituaties ontstaan. Op de werkvloer blijft er weinig tijd over om voldoende aandacht te besteden aan leerling-verpleegkundigen, waardoor er tijdens de opleiding veel leerlingen stoppen, omdat ze niet goed begeleid worden of omdat ze geen toekomst voor zichzelf meer zien in dit vak. 

Dit baart ons grote zorgen, want zonder verpleegkundig personeel kan geen ziekenhuis bestaan en kunnen wij als arts ons werk niet doen. We moeten nu maximaal investeren in verpleegkundig personeel en niet in zaken zoals het opleiden van BOA’s of ongelimiteerde testlocaties. 

Nieuwe maatregelen, zoals lokale lockdown’s, mondkapjesplicht, avondklok of uitbreiding van het QR-code systeem, zijn volstrekt onwetenschappelijk, ondoelmatig en zorgen voor een tweedeling in de maatschappij. Daarbij zullen deze maatregelen het échte probleem, dat van de zorgcapaciteit, niet oplossen.

Iedereen die zich heeft willen laten vaccineren, heeft dat kunnen doen. Diegenen die er bewust voor kiezen dit niet te doen, moeten absoluut vrij zijn en vrij blijven in deze beslissing. Er mag en moet geen enkele vorm van dwang of drang zijn. Om nu de ongevaccineerden aan te wijzen als oorzaak voor het falen van ons zorgsysteem is onrechtvaardig en zorgt enkel voor een zeer onwenselijke polarisatie en tweedeling.

De zorg moet een veilige werkomgeving zijn en elke professional wordt geleerd zich stapsgewijs uit te spreken wanneer hij/zij zich zorgen maakt. Het ‘Probe’, ‘Alert’ en ‘Challenge’ heeft geen enkel effect gehad. Wij voelen de noodzaak, in het maatschappelijk belang, ons uit te spreken, omdat wij zien dat er sprake is van een ‘Emergency’.

Wij vragen om een gesprek met het kabinet (Rutte en de Jonge), het OMT (van Dissel en Gommers) en met het LNAZ (Kuipers), voordat nieuwe maatregelen die niet wetenschappelijk onderbouwd of controleerbaar zijn worden ingevoerd.

Wij vinden dat wij, als 4 betrokken SEH-artsen, die werken op de Spoedeisende Hulp en dus aan de poort staan van de ziekenhuizen, recht hebben van spreken en onze zorgen mogen uiten. Wij willen graag antwoorden op onze vragen en vragen om onomstotelijke wetenschappelijke onderbouwing van vergaande maatregelen.

Wij roepen de media op, om ruimte te geven voor het uiten van onze zorgen en voor tegengeluid in bredere zin. Geef de kritische (medisch) professionals ook een podium.

Steun onze oproep en deel dit bericht.

L. Bilbija, C. Sjaardema, B. de Lange, A. van Asten4.196 317 commentaren

NSW Premier Gladys Berejiklian has resigned

Australisch politicus Clive Palmer zei twee weken geleden in een statement dat NSW premier Gladys Berejiklian gecontroleerd wordt door de farma en bewust bedrijven aan het kapot maken is. Gisteren trad ze af. #AustraliaHasFallen Tweet

BERICHT

GEPLAATST OPBEWERK”LIVE-UITZENDING AMSTERDAM VANAF 14:00 DOOR BLCKBX.TV!”

Live-uitzending Amsterdam vanaf 14:00 door Blckbx.tv!

3 oktober 2021 blckbx.tv | blckbx.tv nieuwskanaalhttps://www.youtube.com/embed/0SURlPtfT4k?feature=oembedGEPLAATST OPBEWERK”LAATSTE NIEUWS BETREFFENDE GENTECH VACCINS”

Laatste nieuws betreffende gentech vaccins

O.a. Foutieve test waar alles op wordt gebaseerd. (Ortiz).

Klik hierGEPLAATST OPBEWERK”CORRUPTIE IN AUSTRALIË”

Corruptie in Australië

Palmer exposes corrupt big pharma politics and blackmail in NSW | Cairns News

Sept. 15, 2021

By TONY MOBILIFONITIS
CLIVE Palmer has exposed the corrupt role of big pharma companies Pfizer and AstraZeneca behind Gladys Berejiklian’s frantic push for vaccines in NSW. In a press conference on Tuesday Palmer dropped a bomb on the NSW Liberals and the corrupt role of a political lobbyist being paid tens of millions…….. More

3-10-2021 Pfizer Stand Accused of Experimenting on Orphan Babies to Test Their Covid-19 Vaccine – Europe Reloaded

11-09-21 Zeer belangrijke site.

4-5-21: Laatste nieuws: Topadvocaat Dr. Reiner Fuellmich: “We hebben bewijzen dat Corona een misdaad is.” Zie deze zeer belangrijke video via deze website.

BRON: Cafe Weltschmerz

Prof. dr. Diederik Gommers stuurde een bericht aan biochemicus drs. Mario Ortiz Buijsse via LinkedIn. In dat bericht gaf hij aan, het eens te zijn met hem, dat de PCR test waarmee we Covid-19 testen bij mensen, niets zegt over de klinische implicaties en het eventuele ziekteverloop. Sterker nog, volgens biochemicus Ortiz, is het veelal een klein stukje schroot en een – niet actief en in minuscul kleine getalen aanwezig – dood virusdeeltje. Programmamaker, Flavio Pasquino interviewde deskundige Ortiz, over de waarde en betekenis van de PRC test methode en de rampzalige gevolgen ervan. Ze spraken over het bericht van prof. dr. Diederik Gommers en de ontwijkende antwoorden van prof. dr. Jaap van Dissel tijdens de technische briefing. Tevens analyseerden ze de technische briefing van de NOS op 11 aug jl. waar kamerleden vragen konden stellen aan het RIVM en de GGD. In de video refereert Flavio Pasquino naar een brief die Ortiz heeft verzonden aan alle kamerleden. De brief wordt in de uitzending slechts ten deel behandeld maar de integrale versie staat onder deze tekst.

De brief van Drs. Mario Ortiz Martinez: *Foute interpretatie van positieve PCR uitslagen – Onterechte & foutieve “besmettingen” zorgt voor grove beleidsfouten*

Geachte Kamerleden,

U heeft het giga druk, dus ik val maar met de deur in huis met zeer belangrijke informatie, welke ik in het landsbelang acht, en waar u direct wat aan heeft: Relevante introductie kort: Ik ben moleculair geneticus, en ben dat vanuit de biochemie geworden aan de Rijksuniversiteit Leiden. Tevens inmiddels ook meer dan 20 jaar werkzaam in de farmaceutische & medische industrie. Foute interpretatie van positieve PCR uitslagen – Onterechte & foutieve klinische extrapolatie zorgt voor grove beleidsfout.   Ik heb zelf ruime ervaring met PCR, omdat dit in mijn universitaire vorming zat als biochemicus/moleculaire genetica hoofdvak.

Dus ik weet goed hoe de vork in de steel zit. Even los van de vraag, of de aan u gerapporteerde positieve PCR test aantallen nou procentueel erg weinig voorstellen, en er in relatieve zin eigenlijk weinig aan de hand is, is er iets veel wezenlijkers, wat u echt moet weten: De GGD’s presenteren u een ‘toename’ in absolute cijfers van positieve PCR test uitslagen. (helaas niet procentueel…).

Een positieve PCR uitslag toont louter en alleen aan, of er bij iemand (een stukje) viraal RNA in neus slijmvies zat….

Cruciaal: Iemand bij wie de test positief is, BETEKENT NIET, dat die persoon ook daadwerkelijk klinisch is geïnfecteerd, ziek is, of ziek gaat worden.

Dat kan een PCR uitslag helemaal niet aantonen. Daar is deze moleculair biologische assay niet voor. Daar heb je namelijk extra klinische parameters voor nodig, want de PCR detecteert niet eens, of er intact virus RNA aanwezig was in de persoon, noch kun je iets zeggen of het virus infectieus is, of is geweest.

Ik maak mij ernstig zorgen, omdat u momenteel mogelijk (door toedoen van de media) onterecht de indruk heeft, dat het aantal potentieel zieke mensen met corona zal gaan toenemen, maar dat is dus niet correct!   U, of een van uw medewerkers, kan mij contacten voor verdere toelichting hierover. Maar u kunt dit eigenlijk aan elke klinisch biochemicus vragen. Zelf de Proef op de som nemen: U kunt dit ook heel makkelijk zelf verifiëren. De GGD verzamelt al weken/maanden, al data van wie positief getest is (+ BCO). En aangezien de incubatie tijd van het virus zo ongeveer 1 week is (max 12 dagen), kunt u zowel retrospectief, alsook prospectief zo zien, of er allemaal extra zieken bij zijn gekomen, resp. bij zullen komen binnen ca. 1 week.

Dat is niet het geval. En ik voorspel u, dat dit ook niet zal gebeuren. Een klein deel van echte corona zieken komt soms ook in ziekenhuis terecht, maar zoals u gezien heeft zitten ook de ziekenhuis opnames de afgelopen maanden op een nullijn.

Dus u kunt eigenlijk al zien dat daar niets additiefs gebeurd is, of gebeurt. Dus hier aan kunt u al zien, dat die positieve PCR uitslagen nergens toe leiden. U stuurt nu uw beleid en maatregelen op basis van angst voor extra “besmettingen”, maar voornoemde term is dus een zeer misleidende term voor de positieve PCR test uitslagen, die niets meer betekent, dan wat (vermoedelijk oudere) RNA fragmentjes van het virusgenoom, of soms zelfs een ander verwant virus.

Het gaat daarbij ook nog eens om hooguit amper 1–2 % van alle geteste personen. Helaas blijft de media de term “besmettingen” maar gebruiken, maar zij realiseren zich niet wat de implicaties hiervan zijn, en weten zij niet eens wat PCR inhoudt. Ik wel. En vele vakgenoten met mij ook.  U zult begrijpen, dat ik mij daarom ernstig zorgen maak, want ik zie dat er hele verkeerde conclusies worden getrokken, die het landsbelang ernstig schaden.

Met vriendelijke groeten, Drs. Mario Ortiz Buijsse, biochemicus (moleculaire genetica), Medical Advisor Farma.

Via Twitter Door Hommel doorgegeven op 21-1-21

Via Jan B-Hommel: (Tweet)

Belangrijke pagina met video. Ask The Experts (Covid-19 Vaccine) – Now Banned on YouTube and Facebook.

Important site.

Hoe het gentech vaccin werkt. Belangrijke waarschuwing van gerenommeerde Duitse arts en viroloog en professor in de microbiologie Dr. Sucharit Bhakdi.

Virologist and Prof. of Microbiology Dr. Sucharit Bhakdi, explains the potential dangers gene-based #Coronavirus vaccines., explains the potential dangers gene-based #Coronavirus vaccines.

Video met 30 verontruste artsen w.o. Dr. Elke F. de Klerk.

Bron Rijksoverheid.

Speech Robert Kennedy in Berlijn in 2020 (Pdf), vertaald in het Nederlands.

4-5-21: Topadvocaat Dr. Reiner Fuellmich: “We hebben bewijzen dat Corona een misdaad is.” Zie belangwekkende video hier.

Luisteren/listen 3-6-21

Alex talks with Dr. Byram Bridle, an Associate Professor on Viral Immunology at the University of Guelph about new peer-reviewed studies that suggests there may be terrifying reasons side effects such as heart inflammation, VITT, and other serious issues may occur in those who have been vaccinated.

Meer hierover:

06/03/21•

BIG PHARMA › NEWS

‘We Made a Big Mistake’ — COVID Vaccine Spike Protein Travels From Injection Site, Can Cause Organ Damage

Research obtained by a group of scientists shows the COVID vaccine spike protein can travel from the injection site and accumulate in organs and tissues including the spleen, bone marrow, the liver, adrenal glands and in “quite high concentrations” in the ovaries.

 MEER MORE en de audio opname.

lMEER over dit onderwerp. Belangrijke video.

WATCH: Wisconsin Sen. Ron Johnson holds a news conference with families from across the country who share their experiences regarding adverse reactions to COVID-19 vaccines. MORE: https://bit.ly/3qxerxs

Sen. Ron Johnson with families on adverse reactions to COVID vaccine | FOX6 News Milwaukee – YouTube

Ons commentaar; Je ziet hier dat voorzetsels weer een belangrijke rol spelen. Marx zei bijvoorbeeld niet dat godsdienst opium voor het volk was, maar dat godsdienst opium van het volk was.

Spike protein is very dangerous, it’s cytotoxic. Clip from DarkHorse podcast. Full livestream now CENSORED on YouTube. Odysee for backup: https://odysee.com/@BretWeinstein:f/h… Dr. Robert Malone is the inventor of mRNA Vaccine technology. Mr. Steve Kirsch is a serial entrepreneur who has been researching adverse reactions to COVID vaccines. Bret talks to Robert and Steve about the pandemic, treatment and the COVID vaccines. Steve’s paper on COVID vaccine reactions: https://trialsitenews.com/should-you-… Steve’s Twitter: https://twitter.com/stkirsch COVID-19 Early Treatment Fund: https://www.treatearly.org/team/steve… Dr. Malone’s website: https://www.rwmalonemd.com/mrna-vacci… Robert’s LinkedIn profile: https://www.linkedin.com/in/rwmalonemd Robert’s Twitter: https://twitter.com/RWMaloneMD