Getuigenis van Dr. F. die kilos´s boter op zijn hoofd heeft.

Translation: Testimony of Dr. F. who is most at fault.

Source: MEER/More (English).

Source: MEER/More

Vertaling:

BREAKING: COVID Select Subcommissie laat de belangrijkste punten uit Fauci’s tweedaagse getuigenis vallen

#1 – Dr. Fauci beweerde dat de aanbeveling van “1,8 meter uit elkaar” voor sociale afstand, gepromoot door federale gezondheidsfunctionarissen, waarschijnlijk niet op gegevens was gebaseerd. “Het leek gewoon.”

#2 – Dr. Fauci erkende dat de laboratoriumlekhypothese geen complottheorie is. Dit komt bijna vier jaar na de publicatie van het inmiddels beruchte artikel ‘Proximal Origin’, waarin werd geprobeerd de laboratoriumlekhypothese te belasteren en te weerleggen.

#3 – Dr. Fauci gaf toe dat de Amerikaanse vaccinatiemandaten tijdens de COVID-19-pandemie de aarzeling over vaccins in de toekomst zouden kunnen vergroten.

#4 – Dr. Fauci adviseerde Amerikaanse universiteiten om vaccinmandaten op te leggen aan hun studenten.

#5 – Dr. Fauci speelde semantiek met de definitie van een ‘laboratoriumlek’ in een poging de onnauwkeurige conclusies van ‘Proximale Oorsprong’ te verdoezelen. Het is voor hem onmogelijk om ‘Proximal Origin’ als definitief te verdedigen.

#6 – Dr. Fauci was het eens met het bevel van president Trump dat reizen vanuit China beperkte en steunde zijn verdere beperkingen op reizen vanuit EU-landen en het Verenigd Koninkrijk.

2 antwoorden op “Getuigenis van Dr. F. die kilos´s boter op zijn hoofd heeft.”

  1. My brother suggested I might like this website He was totally right This post actually made my day You cannt imagine just how much time I had spent for this information Thanks

Reacties zijn gesloten.